o vaření, o pečení a o jídle vůbec



Ráda vařím. Ještě radši peču. A dost ráda jím.

Paradoxně moc nemusím vlastní výtvory. Ne, že by nebyly úžasné a většinou hříšně dobré, ale znáte to, nic se nevyrovná momentu, kdy vám někdo naservíruje jídlo pod nos. Mám odbyt zejména v práci u kolegů, ale postupem času zjišťuji, že je to záležitost v jistém směru poměrně nevděčná. Zkuste je navyknout na pondělní koláčky a pak přijít s prázdnýma rukama...

Proto je můj blog o jídle. O vaření, o pečení a o všem dalším, co je s jídlem spojené.

Veškeré názory, návrhy, postřehy a připomínky vítam.



Srdíčkový nedodělaný dort

2. dubna 2011 v 22:35 | Slaneček |  Fotodokumentace

Piškot a čokoládový ganache, potaženo marcipánem a fondánovou hmotou K2. Měl být celý pokrytý srdíčkovým puzzle, ale v průběhu výroby mi jaksi došla trpělivost. V kanclu to stejně zhltli bez sebemenšího zaváhání.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 patek philippe fake patek philippe fake | E-mail | Web | 15. ledna 2013 v 10:04 | Reagovat

some truly interesting info , well written and generally user friendly.
http://www.palewatches.com

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama