o vaření, o pečení a o jídle vůbec



Ráda vařím. Ještě radši peču. A dost ráda jím.

Paradoxně moc nemusím vlastní výtvory. Ne, že by nebyly úžasné a většinou hříšně dobré, ale znáte to, nic se nevyrovná momentu, kdy vám někdo naservíruje jídlo pod nos. Mám odbyt zejména v práci u kolegů, ale postupem času zjišťuji, že je to záležitost v jistém směru poměrně nevděčná. Zkuste je navyknout na pondělní koláčky a pak přijít s prázdnýma rukama...

Proto je můj blog o jídle. O vaření, o pečení a o všem dalším, co je s jídlem spojené.

Veškeré názory, návrhy, postřehy a připomínky vítam.



Veni, vidi, vici

31. května 2011 v 1:50 | Slaneček |  Deník amatérské pekařky
Mám ráda, když mám pravdu já. A taky mám ráda, když mi ego masírujou ostatní, říkaj mi, že jsem skvělá a báječná...hm...proč se to neděje nijak často? A hlavně jak úžasný, krásný a dobrý věci jim servíruju. To už se naštěstí děje často.
A taky ráda vyhrávám, přestože extra soutěživej typ nejsem (na to mám příliš mnoho věcí na salámu).

Takže s potěšením mohu oznámit, že jsem vyhrála poslední Gastroparty v 2. patře, téma Velká Británie. Zároveň první, které jsem se zúčastnila, takže už tam asi nikdy nepůjdu, abych si nepokazila průměr.

Vyhrála jsem v kategorii dezertů a vyhrála jsem i celkově. Tedy, vyhrály jsme. Zapsala jsem i Renatu, aby nebrečela. Všem svým nečestným špinavým psům převlečeným za kamarády mohu s potěšením oznámit také fakt, že jsem se pokusila ovlivnit barmany, napovídat hlasujícím, že v pravidlech stojí uvést č. 2 na hlasovací lístek a nakazovala kolegům, ať se okamžitě převlíknou z pyžama a dorazí, ale nikdo mě neposlouchal.

Fotodokumentace zde, prezentace nic moc, ale nalijte do toho alkohol a nemůže se stát nic zlýho:




 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama