o vaření, o pečení a o jídle vůbec



Ráda vařím. Ještě radši peču. A dost ráda jím.

Paradoxně moc nemusím vlastní výtvory. Ne, že by nebyly úžasné a většinou hříšně dobré, ale znáte to, nic se nevyrovná momentu, kdy vám někdo naservíruje jídlo pod nos. Mám odbyt zejména v práci u kolegů, ale postupem času zjišťuji, že je to záležitost v jistém směru poměrně nevděčná. Zkuste je navyknout na pondělní koláčky a pak přijít s prázdnýma rukama...

Proto je můj blog o jídle. O vaření, o pečení a o všem dalším, co je s jídlem spojené.

Veškeré názory, návrhy, postřehy a připomínky vítam.



Nedělní jahodový

8. července 2011 v 7:06 | Slaneček |  Deník amatérské pekařky
Tohle dělávala máti k nedělnímu obědu. Lépe řečeno jako dezert po obědě. Mátu nejspíš ignorovala, ale že zdobila jahodama si vzpomínám. Zdá se to být tak sto patnáct let...
Tenhle malý byl pro babičku, za což mě tradičně zdrbala, jakože co bláznim a proč si dělám starosti... Ha. Jak bych do ní asi jinak dostala vitamíny (jahody) a minerály (tvaroh)? Cukr asi není problém, někde musí brát energii, aby se se mnou mohla pořád hádat.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama