o vaření, o pečení a o jídle vůbec



Ráda vařím. Ještě radši peču. A dost ráda jím.

Paradoxně moc nemusím vlastní výtvory. Ne, že by nebyly úžasné a většinou hříšně dobré, ale znáte to, nic se nevyrovná momentu, kdy vám někdo naservíruje jídlo pod nos. Mám odbyt zejména v práci u kolegů, ale postupem času zjišťuji, že je to záležitost v jistém směru poměrně nevděčná. Zkuste je navyknout na pondělní koláčky a pak přijít s prázdnýma rukama...

Proto je můj blog o jídle. O vaření, o pečení a o všem dalším, co je s jídlem spojené.

Veškeré názory, návrhy, postřehy a připomínky vítam.




Komentáře

1 Meg Meg | E-mail | Web | 28. září 2011 v 13:47 | Reagovat

Jóó, taky jsem si říkala, že na 12 (a to ještě celkem malých) kousků je to nějak moc práce :D Ale vypadají, žes je měla krásně nadýchaný :)

2 Slaneček Slaneček | Web | 28. září 2011 v 14:35 | Reagovat

Ale s chutí bych je prohodila oknem. :) Každopádně, když sleduju, jak krásné je mají ostatní, trochu se bojím že se do té sebevražedné mise pustím znova...

3 Lucie Lucie | E-mail | Web | 28. září 2011 v 16:59 | Reagovat

Heeej, vy dve odvazne pekarky, jak se do toho mam namotivovat, kdyz tu pisete vyrazy jako "moc prace", "prohozeni oknem" a "sebevrazda" ;-)
Tenhle mesic mam zpozdeni, ale chtela bych je i pres to vyzkouset...

4 Catalina Catalina | Web | 28. září 2011 v 17:47 | Reagovat

Už jsem jednou - zcela omylem :D - dělala podobné těsto, ale na závin a taky jsem si říkala, že za tu námahu to nestojí. Takže tentokrát jsem těsto rovnou dělala z kila mouky a většinu mám zamraženou. Každopádně si myslím, že je super, že jsi se nevzdala a šla do nich i podruhé. A vsadím se, že ani jeden z těch 12 nezbyl :) Mimochodem mají nádhernou strukturu, takovou tu správně "vzdušnou" :)

5 Slaneček Slaneček | Web | 28. září 2011 v 17:57 | Reagovat

Lucie, však to vidíš, normálně o nich přemýšlím znova. Zvlášť po tom, co jsem viděla ty čokoládové variace ostatních. Jak říká Catalina, chce to dělat ve velkým a pak si hrát.
No, nezbyl. A já je taaak nenáviděla, že jsem neměla ani jeden. :) (což mě nemrzí, stejně to má do steaku daleko)

6 abigail @nappytales abigail @nappytales | E-mail | Web | 29. září 2011 v 7:18 | Reagovat

Happy to be baking with you this month.

7 Madla Madla | Web | 29. září 2011 v 9:55 | Reagovat

Krásně se ti povedly a máš je úžasně nadýchané! Hned bych si je dala tak, jak popisuješ, s kozím sýrem a křupavou červenou paprikou, to by bylo blaho! Už dlouho si říkám, že se do plundrového těsta na croisanty pustím, ale zatím není odvaha a po vylíčení tvých dojmů asi zůstane jen u smělých plánů, protože pochybuju, že s porodem na krku a batoletem za zády si vyšetřím 12 hodin na přípravu :-)

8 Slaneček Slaneček | Web | 2. října 2011 v 16:42 | Reagovat

Abigail, thank you.
Madla: jo, je to zajímavej zážitek. Ono to zas tolik času nezabere, jen se k nim musíš v pravidelných intervalech vracet. Držím palce, ať se k nim dostaneš a příjemnej a rychlej porod. ;)

9 plus size wedding gowns plus size wedding gowns | E-mail | Web | 11. ledna 2013 v 23:45 | Reagovat

Really great people, appreciate thanks
http://www.isdress.org

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.