o vaření, o pečení a o jídle vůbec



Ráda vařím. Ještě radši peču. A dost ráda jím.

Paradoxně moc nemusím vlastní výtvory. Ne, že by nebyly úžasné a většinou hříšně dobré, ale znáte to, nic se nevyrovná momentu, kdy vám někdo naservíruje jídlo pod nos. Mám odbyt zejména v práci u kolegů, ale postupem času zjišťuji, že je to záležitost v jistém směru poměrně nevděčná. Zkuste je navyknout na pondělní koláčky a pak přijít s prázdnýma rukama...

Proto je můj blog o jídle. O vaření, o pečení a o všem dalším, co je s jídlem spojené.

Veškeré názory, návrhy, postřehy a připomínky vítam.




Komentáře

1 andy andy | E-mail | Web | 16. září 2011 v 0:29 | Reagovat

Great post!  You soup looks yummy.

2 Meg Meg | Web | 25. září 2011 v 16:12 | Reagovat

Jé, tu z česneku a kokosového krému bych si dala taky :) Doporučuješ? V poslední době můžu polévky pořád :)

3 Slaneček Slaneček | Web | 28. září 2011 v 13:38 | Reagovat

Thank you, Andy! They were...
Meg, je úžasná. A máš recht, přichází polévkové období.

4 Madla Madla | Web | 29. září 2011 v 10:05 | Reagovat

Jako dítě a dospívající jsem polívky nejedla vůbec, zato teď jako čerstvá třicátnice se jich nemůžu dojíst. Prostě jak nemám polívku, tak jsem nešťastná.
Všechny tvoje polévkové variace vypadají moc dobře, ale nemáš fotku základního consommé? A jak se vlastně liší consommé od klasického vývaru? Možná to v textu je a já to jen nepochytila a jsem úplně blbá ...

5 Slaneček Slaneček | Web | 2. října 2011 v 16:43 | Reagovat

Madlo, jsem jaksi nekam zalozila fotak. :D
Consomme je vycisteny vyvar. Slibuju, ze jak fotak vyplave na povrch, clanek doplnim.

6 muslim wedding dresses muslim wedding dresses | E-mail | Web | 14. ledna 2013 v 12:32 | Reagovat

Hi I think eduaction is a rather long learning proccess and we thank u for being our inspiration.
http://www.askdresses.org

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.