o vaření, o pečení a o jídle vůbec



Ráda vařím. Ještě radši peču. A dost ráda jím.

Paradoxně moc nemusím vlastní výtvory. Ne, že by nebyly úžasné a většinou hříšně dobré, ale znáte to, nic se nevyrovná momentu, kdy vám někdo naservíruje jídlo pod nos. Mám odbyt zejména v práci u kolegů, ale postupem času zjišťuji, že je to záležitost v jistém směru poměrně nevděčná. Zkuste je navyknout na pondělní koláčky a pak přijít s prázdnýma rukama...

Proto je můj blog o jídle. O vaření, o pečení a o všem dalším, co je s jídlem spojené.

Veškeré názory, návrhy, postřehy a připomínky vítam.




Komentáře

1 Meg Meg | Web | 27. ledna 2012 v 19:39 | Reagovat

Vypadaji zajimave :) Akorat se u nas vubec nevyskytuje zadny z vypsanych druhu sirupu - vyplati se ho nekde shanet? :)

2 Slaneček Slaneček | Web | 28. ledna 2012 v 12:38 | Reagovat

Meg, ja ho pouzivam i na potahovky a do dalsich jidel. Da se s nim normalne sladit caj nebo kafe, na karamelky muzes pouzit i melasu, kterou pridavam do Bostonskych fazoli (asi je sem hodim jako dalsi post), do kolacu nebo jako glazuru na pecene. Takze za sebe, ano, vyplati. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.