o vaření, o pečení a o jídle vůbec



Ráda vařím. Ještě radši peču. A dost ráda jím.

Paradoxně moc nemusím vlastní výtvory. Ne, že by nebyly úžasné a většinou hříšně dobré, ale znáte to, nic se nevyrovná momentu, kdy vám někdo naservíruje jídlo pod nos. Mám odbyt zejména v práci u kolegů, ale postupem času zjišťuji, že je to záležitost v jistém směru poměrně nevděčná. Zkuste je navyknout na pondělní koláčky a pak přijít s prázdnýma rukama...

Proto je můj blog o jídle. O vaření, o pečení a o všem dalším, co je s jídlem spojené.

Veškeré názory, návrhy, postřehy a připomínky vítam.




Komentáře

1 Meg Meg | Web | 20. ledna 2012 v 17:50 | Reagovat

Krasny, tohle ja muzu :) Asi si taky koupim ty kaminky :D

2 K K | E-mail | 28. ledna 2012 v 15:06 | Reagovat

Hm, tak to uz je spis tarte nez klasicka quiche, ale fajn. Mam tyhle veci taky rad a delam to rovnez casto, testo ale v pomeru 200g mouky, 150g masla, ovsem bez vajicka, netrha se.
Kdyz clovek pospicha, jde i listkove testo. Do zalivky davam zakysanou smetanu neboli crème fraîche a pokud neni po ruce Gruyère, beru Emmental, z Eidamu, zvlaste toho ceskeho, a podobnych syru se rada tvori zvykacka..

3 Slaneček Slaneček | Web | 30. ledna 2012 v 20:09 | Reagovat

Meg, pokud peces krehke testo casteji, rozhodne doporucuju.
K, taky nemusim plasty misto syru, ale nic jinyho po ruce nebylo. Prekvapive to klaplo velmi uspokojive.

4 Daley Daley | Web | 9. září 2016 v 7:04 | Reagovat

sms půjčka opava :-|

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.